Nisin zënkat në “Big Brother VIP”, Paloma xhelozon Fifin për mardhënien me Granitin?

12.10.2021 23:00

Nisin zënkat në “Big Brother VIP”, Paloma xhelozon Fifin për mardhënien me Granitin?

Situata është “nxehur” brenda në shtëpi.

 
Raporti i Fifit dhe Graniti shkaktoj debat mes banorëve, shkruan lajmi.net.

Dhe kjo, ndodhi pasi secili nga banorët komenetuan afirmitetin e Graniti dhe Fifit, kështu Paloma kishte thënë se nuk ka ndjenja mes tyre vetëm po luajnë.

Ndërkohë, Fifi reagoi ashpër duke debataur me Palomën e cila e arsyetonte mendimin e saj.

 

x