Nuk priton të t tregojë më shumë se sa duhet, Demi Rose me poza të nxehtë

24.11.2021 20:02

Nuk priton të t tregojë më shumë se sa duhet, Demi Rose me poza të nxehtë

Modelja me famë botërore Demi Rose është emri më i përfolur nëpër media.

Janë pozat e saj provokative ato të cilat çmendin rrjetin dhe ndjekësit e saj.

Si duket ajo është mallëngjyer pasi ka publikuar fotot e saj të shumta të bëra më parë në storie. Aty mund të vërehet dukshëm trupi i saj perfekt ku çdo femër do i dëshironte.

Demi është femër e guximshme dhe ndonjëherë tregon më shumtë se sa duhet.

Demi ka marrur famë edhe linjat  e saj trupore ku shihet të je të bollshme.

x