“Nxehen” gjakrat në “Përputhen”, përjashtohet njëri nga konkurrentët

09.10.2021 14:31

“Nxehen” gjakrat në “Përputhen”, përjashtohet njëri nga konkurrentët

Juli është ai që do largohet nga programi për shkak të sjelljes së tij arrogante.

Mikela ka pyetur Julin se a është ndjerë i paragjykuar nga publiku ose komentet për pmajen e jashtme dhe seksualitetin.

Ndërkohë, ky i fundit reagon në një menyrë jo edhe të pritur dhe kundërshton grupin e xhirimit dhe kërkon të xhirohet sërish dhe shkak i sjelljes së tij produksioni vendos ta largoj nga Përputhen. Kjo do transmetohet sonte në Prime.

x