Pas puthjes së shumëpritur, Sarah ka një kërkesë për Pajtimin

22.11.2021 17:25

Pas puthjes së shumëpritur, Sarah ka një kërkesë për Pajtimin

Pas puthjes së shumëpritur romantike Sarah ka një kërkesë për Pajtimin.

 
Ajo ka kërkuar që ky veprim të mbetet mes tyre dhe asnjë prej banorëve mos të dijë asgjë se çfarë po ndodh mes tyre.

“Vetëm unë, ti dhe kamerat. Askush tjetër”, tha ajo.

Kësaj kërkese Pajtimi zgjodhi të mos t’i përgjigjej por la të nënkuptohet se e pranoi në heshtje.

Mbetet për tu parë se çfarë do të ndodhë mes tyre.

x