Perrie Edwards tashmë ka zgjedhur karrierën e re pas ndarjes së Little Mix

19.10.2021 16:59

Perrie Edwards tashmë ka zgjedhur karrierën e re pas ndarjes së Little Mix

Perrie Edwards thuhet se po planifikon ri -shpikjen e saj si një mësuese stili jetese.

 
Ylli i Little Mix, 28 vjeç, ka kaluar mbi dy vjet duke punuar fshehurazi në markën luksoze Disora, dhe ka paraqitur një kërkesë për markë tregtare për të mbuluar stoli, veshje dhe kozmetikë, dhe sipërmarrja e saj e re pritet të nisë shumë shpejt, shkruan Daily Mail.

Një burim i tha The Sun: ‘Muzika është dashuria e parë e Perrie dhe në asnjë mënyrë ajo nuk ka përjashtuar të bëjë këngë solo në të ardhmen.

Por ajo është e prirur të bëjë edhe gjëra të tjera dhe e di se ka një treg të madh për gratë në të njëzetat dhe të tridhjetat që duan pak luks në jetën e tyre.

x