Piktura e Donaldit del në ankand, ai nuk i mban lotët (FOTO)

30.11.2021 21:55

Piktura e Donaldit del në ankand, ai nuk i mban lotët (FOTO)

Siç ishte premtuar, portreti i Ismail Qemalit pikturuar nga Donaldi do të dalë zyrtarisht në ankand.

Gjatë spektaklit të sotëm një lidhje direkte u mundësua me programin ‘’ArtKand’’ i cili ka si mision reklamimin dhe shitjet e veprave të artit.

Gjatë prezantimit të kësaj nisme, Donaldi nuk i mbajti dot as lotët teksa ndiqte me emocion prezantimin e veprës së tij.

Kujtojmë së paratë e grumbulluara do të jenë në funksion të terapisë për disa fëmijëve që vuajnë nga spektri i autizmit.

x