Punoi në të dy vjet, Ariana Grande lanson markën e saj të kozmetikës

11.09.2021 09:29

Punoi në të dy vjet, Ariana Grande lanson markën e saj të kozmetikës

Ajo është një sensacion ndërkombëtar pop.

Dhe, tani Ariana Grande, 28 vjeç, ka lansuar markën e saj të kozmetikës të quajtur ‘r.e.m.’, pasi punoi në të në fshehtësi për dy vjet, dhe pranoi në Allure: ‘Ishte kaq e vështirë të mbash një sekret për kaq gjatë!’.

Marka e parë e këngëtares fokusohet kryesisht në produktet për sytë, sepse, ajo tha se ato janë: ‘portat tona kryesore për ëndrrat tona, emocionet tona, gjithçka e jona.’

Ariana, ka krijuar shënues të syve me pika të imëta, hije të lëngshme të syve në një sërë nuancash dhe shkëlqimesh mat, dhe një bojë për vetulla.

Duke shpallur linjën e saj të make-up-it ndërsa po merrte kopertinën e Allure, ajo tha për fuqinë e syve: ‘Ata janë treguesit tanë kryesorë dhe burimet e komunikimit. Ndihem sikur ju mund të ndjeni më shumë me sytë tuaj sesa mund të artikuloni ndonjëherë. ‘

E pyetur nëse ishte e shqetësuar për të qenë një tjetër yll pop që ka hyrë në industrinë e bukurisë, ajo këmbënguli se nuk ishte një frikë që ajo kishte pasur ndonjëherë.

“Sepse kurrë nuk mund të kesh grim të mjaftueshëm, ashtu siç nuk mund të kesh kurrë muzikë të mjaftueshme,” shpjegoi ajo shkëlqyeshëm.

x