Sabiani qan me zë teksa kujton humbjen e nënës nga kanceri

10.10.2021 23:02

Sabiani qan me zë teksa kujton humbjen e nënës nga kanceri

Muaji i tetorit njihet si muaji i ndërgjegjësimit për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit.

 
Banorët e ‘’Big Brother Vip’’ këtë mbasdite njëri pas tjetrit dhanë mesazhet e tyre drejtuar të gjitha grave dhe vajzave.


Ata bënë thirrje për diagnostikimin e hershëm të kësaj sëmundje dhe për motivim për çdo femër e cila po e lufton këtë sëmundje.

x