Sarah dhe DJ PM vazhdojnë të shkëmbejnë puthje në shtëpinë e Big Brother VIP

23.11.2021 21:03

Sarah dhe DJ PM vazhdojnë të shkëmbejnë puthje në shtëpinë e Big Brother VIP

Big Brother VIP iu ka dhënë një provë javore shumë interesante banorëve të shtëpisë.

Personazhet VIP është dashur që të inskenojnë skeçin e famshëm shqiptar, “Pallati 176”.

Në rolet kryesore janë vënë DJ PM dhe Sarah, të cilët tashmë janë vënë në fokus të mediave për një lidhje të supozuar që është krijuar mes tyre.

 

Duke qenë në rolet kryesore të skeçit, Sarah dhe PM kanë shkëmbyer disa herë puthje me njëri-tjetrit, si personazhet e famshme Elsa dhe Fredi.

Dyshja tashmë e kanë bërë publike pëlqyeshmërinë për njëri-tjetrit, teksa puthja e tyre është diskutuar që në nisje të programit.

 

x