Së shpejti Kim Kardashian do ta shohim në këtë film!

04.06.2021 16:36

Së shpejti Kim Kardashian do ta shohim në këtë film!

Së fundmi, Kim Kardashian ka konfirmuar rolin e saj si aktore zëri në filmin e animuar “Paw Patrol”.

Disa yje të tjerë që japin zërat e tyre përfshijnë Jimmy Kimmel, Dax Shepard, Tyler Perry, Marsai Martin, Randall Park, Yara Shahidi dhe Ron Pardo.

Kim do të jetë Delores, një e sapoardhur në ekipin e qenit.

Misioni i këlyshëve, për të shpëtuar qytetarët e Adventure City nga Kryetari i Bashkisë Humdinger, i cili është një adhurues i maceve që urren qenin. 

x