Skandal në “Big Brother”: Iliri thotë se qytetarët e Kosovës nuk janë shqiptarë

11.01.2022 17:49

Skandal në “Big Brother”: Iliri thotë se qytetarët e Kosovës nuk janë shqiptarë

Banori i shtëpisë shpesh ka marrë vëmendje me deklaratat e tij brenda shtëpisë.

 
Balerini i njohur, Ilir Shaqiri krahas momenteve të bukura ka pasur edhe debate të forta.

Njëri ndër ta është edhe ai me banorin nga Kosova Dj Dagz i cili iu kishte drejtuar se nuk është shqiptarë.

Teksa po qëndronin në oborrin e shtëpisë, banorët kanë diskutuar teksa Iliri i drejtohet Dagz se është kosovarë dhe jo shqiptarë.

Ndryshe, kjo deklaratë e balerinit mori vëmendje edhe në rrjete sociale duke u shpërndarë me të madhe nga faqet e ndryshme.

Theksojmë se, Iliri është njëri nga banorët e pëlqyer nga publiku shqiptarë dhe kosovar, madje shpesh është vlerësuar edhe si i preferuari i publikut.

x