Të tjera imazhe atraktive nga seti i ri fotografik i Rinës

05.12.2021 21:39

Të tjera imazhe atraktive nga seti i ri fotografik i Rinës

Rina Balaj ka vazhduar ta ngacmojë imagjinatën me imazhet e shpërndara në profilin e saj në Instagram.

Autorja e shumë hiteve, krahas realizimeve muzikore, merr vëmendje të madhe edhe për dukjen e saj.

Gjatë fundjavës, ajo i ka publikuar disa fotografi nga fotosesioni i saj i ri duke e ngacmuar imagjinatën.

Ndërsa pasditen e të dielës ka vazhduar duke postuar imazhe që nuk e lënë askënd indiferent, teksa në pjesën e sipërme ka të veshur vetëm jelekë dhe ekspozon linjat e mrekullueshme trupore.

E përkushtuar për të ruajtur figurën mahnitëse, Rina ka tërhequr sërish vëmendje me dukjen e saj.
 

 

x