Tjetër puthje mes Dj Pm dhe Sarës (VIDEO)

22.11.2021 21:54

Tjetër puthje mes Dj Pm dhe Sarës (VIDEO)

Gjatë mbëmjes së kaluar në shtëpinë e “Big Brother VIP”, është dhënë puthja e parë mes Dj Pm dhe Sarës.

Ishte puthja e dyshës që nxiti shumë tensione dhe arriti të krijojë shumë rrëmujë brenda shtëpisë.

Fifi ishte ajo që i nxiti këto debate duke e bërë të përlotet edhe Sara, pasi kjo e fundit akuzohej se po bënte lojë me Pajtimin.

Por si duket ajo nuk ishte puthja e vetme e dy banorëve, pasi të dy kanë shkëmbyer edhe puthje të tjera gjatë ditës së sotme. Ende nuk dihet çfarë do të ndodhë me çiftin, por që deri tani të dy kanë shprehur se kanë pëlqim mes tyre.

Ndërkohë sjellja e Fifit drejt Sarës nuk është pritur aspak mirë nga shoqëria e Sarës.

x