Trixa rrëfehet tek Egzona për Donaldin: A po bëj diçka gabim?

12.01.2022 20:36

Trixa rrëfehet tek Egzona për Donaldin: A po bëj diçka gabim?

Sot janë sqaruar mes vete Beatrixa dhe Egzona.

 
Trixa është rrëfyer shumë tek Egzona.

Ajo ka treguar se cilat janë gjërat që ajo i do në lidhje.

Trixa rrëfeu se kur e do dikë ajo i rrëfen edhe për budallallëkun më të vogël.

E sipas saj me Donaldin nuk po sqaron asgjë saqë po mendon se ku ka gabuar.

Ajo është mërzitur shumë dhe ka rrëfyer mbrëmë se po e ndjenë një ftohje nga ana e Donaldit.

Ndërsa Donaldi mbrëmë i ka kërkuar që ta vazhdojë lojën vetëm dhe se kur të dalin jashtë të shohin se ku janë me njëri tjetrin.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

x