XEX publikon këngën më të re ‘’Shawty’’ (VIDEO)

14.10.2021 13:32

XEX publikon këngën më të re ‘’Shawty’’ (VIDEO)

Një këngëtar mjaftë i suksseshëm në karrieren e tij, XEX që ndoshta për publikun nuk është edhe mjaft i njohur tani sapo ka lansuar një super kënge.

Karriera e tij mjaftë e mirë duket tani, së paktu kështu tregon lansimi më i ri i kangës së tij XEX-‘’Shawty’’, shkruan Portali.info.

Kjo këngë është lansuar dje dhe qysh nga fillimi i saj shihet se do të pëlqehet mjaftë shumë nga publiku./PORTALI.info/

x