Arsenal në epërsi ndaj Everton pas pjesës së parë – VAR protagonist kryesor

06.12.2021 21:53

Arsenal në epërsi ndaj Everton pas pjesës së parë – VAR protagonist kryesor

Arsenali e ka mbyllur pjesën e parë në epërsi ndaj Everton.

Pjesa e parë mes Arsenal dhe Everton tregoi vetëm një gol por shumë situata tjera diskutabile.

‘Gunners’ insistuan në një karton të kuq, por VAR nuk reagoi. Megjithatë, teknologjia për video-asistencë për gjyqtarët u paraqit në fund të pjesës së parë, duke anuluar golin e Everton.

Odegaard i shpëtoi VAR-it dhe goli i tij ishte i vlefshëm për të vulosur pjesën e parë të ndeshjes.

Norvegjezi shënoi në sekondat e fundit të pjesës së parë. Shikoni golin më poshtë. 

 

x