Ceferin për Agnellin: Ai nuk ekziston më për mua

05.06.2021 18:43

Ceferin për Agnellin: Ai nuk ekziston më për mua

Presidenti i UEFA-s Aleksander Ceferin pranon që polemika e Superligës është personale kur bëhet fjalë për presidentin e Juventusit Andrea Agnelli.

Dyshja kishte qenë miq dhe Ceferin ishte edhe kumbari i një prej fëmijëve të Agnellit.

Pra, kur Agnelli ishte një nga drejtuesit e projektit të Superligës Evropiane, së bashku me Real Madrid dhe Barcelona, ​​ishte më shumë sesa thjesht biznes.

“Në këtë rast, unë mund t’i vendos protagonistët në tre kategori. Unë e vendos Andrea Agnelli në të parën. Kjo ishte personale ”, tha Ceferin për So Foot.

“Sa më përket mua, ky njeri nuk ekziston më për mua. Mendova se ishim miq, por ai gënjeu në fytyrën time deri në minutën e fundit të ditës së fundit, duke më siguruar se nuk kishte asgjë për t’u shqetësuar. Një ditë më parë, ai tashmë kishte nënshkruar dokumentet për fillimin e Super League” – tha Ceferin.

Vetëm Real Madrid, Juventus dhe Barcelona janë ende të përkushtuar në projektin e Super League dhe si pasojë përballen me sanksione nga UEFA, të cilat mund të përfshijnë përjashtimin nga Champions League.

x