Gjest fantastik nga Kombëtarja e Gjermanisë, në këtë mënyrë mbështesin Eriksenin

12.06.2021 21:00

Gjest fantastik nga Kombëtarja e Gjermanisë, në këtë mënyrë mbështesin Eriksenin

Gjendja shëndetësore e Christian Eriksen për një moment ka ndal botën e futbollit.

 
Danezi pas një sulmi në zemër për disa minuta luftojë me jetën, por në fund doli fitimtar.

Kombëtarja e Gjermanisë ka mbështetur në mënyrë fantastike Eriksenin, i cili tani është në gjendje stabile.

I tërë ekipi i Gjermanisë ka bërë një foto ku në prapaskenë vërehet Eriksen dhe këtë gjest më së miri e dëshmon fotoja e publikuar.

Ndërkohë, ndeshja mes Danimarkës dhe Finlandës është duke u zhvilluar.

x