Ky është PlayStation 5 më i madh që keni parë ndonjëherë

21.02.2021 11:00

Ky është PlayStation 5 më i madh që keni parë ndonjëherë

Çdo tastierë që del e re, Sony PlayStation shet dhjetëra miliona kopje dhe PlayStation 5 kërcënon të jetë më e popullarizuara deri më tani.

 
Sigurisht, Sony tërheq gjithashtu një numër të madh të entuziastësh, dhe një prej tyre është YouTuber ZHC, i cili zotëron PlayStation 5 më të madh në botë.

 
Ajo është një tastierë e lartë tre metra dhe peshon 227 kilogramë, dhe është plotësisht funksionale, dmth lojërat video mund të luhen në të si në atë “të zakonshme”. Kjo kopje është futur edhe në Librin e Rekordeve Guinness. Sigurisht, ekziston edhe kontrollori gjigant DualSense, i cili kushton 70,000 dollarë.

x