Pixel 6 do të kushtojë 550 dhe Pixel 6 Pro 900 euro

30.09.2021 15:07

Pixel 6 do të kushtojë 550 dhe Pixel 6 Pro 900 euro

Google do të prezantojë celularët e rinj kryesorë më 19 tetor, të cilët do të fillojnë të shiten në 28 tetor, dhe tani dihet se sa do të kushtojë në Evropë.

Google po përgatitet të prezantojë telefonat inteligjentë Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro, të cilët do të jenë në dispozicion për klientët në tetë vende, përfshirë tre në ato evropiane.

Pixel 6 me siguri do të ofrohet në dy konfigurime, përkatësisht me 8 GB RAM dhe 128 GB memorie të brendshme dhe 8 GB RAM dhe 256 GB memorie të brendshme. E para do të kushtojë 550 euro dhe e dyta 650 euro. Kujtojmë, Pixel 5 me procesorin e tij të mesëm dhe kamerën bazë të dyfishtë kushtoi 630 euro, dhe kishte 8 GB RAM dhe 128 GB memorie të brendshme.

Pixel 6 Pro do të kushtojë të paktën 900 euro dhe pritet në tre versione. Secila do të ketë 12 GB RAM, por një memorie të ndryshme të brendshme, përkatësisht 128, 256 dhe 512 GB. Diferenca në çmim do të jetë rreth 100 euro.

Pixel 6 do të përdorë një ekran 6.4-inç FHD, dhe modeli Pro një ekran 6.7-inç QHD. Për më tepër, versioni më i shtrenjtë do të karikohet më shpejt (33W) dhe do të ketë një aparat telefoto 4x.

Modelet do të jenë në dispozicion në ngjyra të ndryshme.

x