Windows 11 do të jetë falas

25.06.2021 11:15

Windows 11 do të jetë falas

E gjitha që ju duhet është të keni një kompjuter me procesor 64-bit, 4GB RAM dhe 64GBmemorie të brendshme.

Sot Microsoft prezantoi Windows 11 dhe prodhuesi i softuerit tashmë do ta ofrojë falas për përdoruesit e Windows 10-ës.

Ashtu siç ishte Windows 10-ta falas për përdoruesit e Windows 7 dhe 8, ky version i ri i Windows 11 është falas për përdoruesit e Windows 10-ës.

E gjitha që ju duhet është të keni një kompjuter me procesor 64-bit, 4GB RAM dhe 64GBmemorie të brendshme.

Windows 11 do të ofrohet përmes Windows Update njëlloj si përditësimet e tjera. Normalisht ne nuk e prisnim që Microsoft të tarifonte përdoruesit për këtë përditësim të ri duke qenë se të ardhurat i gjeneron përmes licencimit tek prodhuesit e kompjuterëve. 

x