888 raste aktive me COVID-19

05.08.2021 08:21

888 raste aktive me COVID-19

Gjatë ditës së djeshme janë konfirmuar 221 raste të reja të të infektuarve me COVID-19 si dhe një rast të vdekjes si pasojë e këtij virusi.

 
Regjistrimi në rritje i rasteve me koronavirus ka bërë që edhe vlerat e rasteve aktive me COVID-19 të shkojnë më lart.

Tani për tani në gjithë vendin janë 888 raste aktive.

Në mes datash 3 dhe 4 gusht, Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se janë dhënë në mbarë vendin 14 mijë e 616 vaksina.

x