300 euro gjobë edhe 3 pikë negative për shoferin që bëri këtë shkelje në trafik

26.01.2022 18:07

300 euro gjobë edhe 3 pikë negative për shoferin që bëri këtë shkelje në trafik

Në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 100 km/h, policia ka identifikuar shoferin duke drejtuar mjetin me 172 km/h.

Për këtë shkelje, i njëjti është gjobitur me 300€, 3 pikë negative dhe 3 muaj i është ndaluar drejtimi i mjetit me veprim motorik.

Njoftimi i plotë i policisë:

x