49 aksidente, 22 persona të arrestuar dhe mbi 1 mijë tiketa të shqiptuara në 24 orëshin e fundit nga policia

06.12.2021 10:21

49 aksidente, 22 persona të arrestuar dhe mbi 1 mijë tiketa të shqiptuara në 24 orëshin e fundit nga policia

49 aksidente trafiku janë shkaktuar në 24 orëshin e fundit në vend.

 
22 prej tyre ishin me të lënduar, kurse 27 të tjerë me dëme materiale.

Gjatë kësaj kohe, Policia e Kosovës ka shqiptuar 1 mijë e 208 tiketa trafiku.

Ndërsa në të njëjtën kohë zyrtarët policorë kanë arrestuar 33 persona, ku 17 prej tyre janë dërguar në mbajtje.

Arrestimi i tyre është bërë për vepra të ndryshme penale.

x