5 sekretet e lidhjes së lumtur

12.01.2021 14:54

5 sekretet e lidhjes së lumtur

Doni të keni një marrëdhënie të lumtur? Këto 5 sekrete do t’ju ndihmojnë shumë.

Marrëdhëniet intime në rendin e ditës

Edhe nëse nuk e besoni, planifikimi i marrëdhënieve intime është më e mira që mund të bëni, shkruan revista “Psikologjia”.

Çiftet më të bashkuar, me sa duket, janë ata që arrijnë ta mbajnë të pandryshuar marrëdhënien e tyre me seksualitetin, transmeton lajmi.net.

Sukseset e tua janë të tuat (por unë gëzohem për ty)

Siç duket sekreti i vërtetë i një marrëdhënieje që funksionon është që … të jesh i lumtur për tjetrin! Është e kotë të tërheqësh në marrëdhënie inatet që lidhen me fatin e keq të dikujt.

Në çdo rast, ajo që duhet të mbani mend është se ju dhe partneri juaj nuk jeni vetëm një ekip! Nëse tjetri është i suksesshëm, gëzimi për të është reagimi i vetëm i mundshëm.

Paratë nuk janë problem

E vetmja arsye që nuk janë është se të gjithë menaxhojnë të vetat! Të kesh një llogari të përbashkët ose nëse të duhet të paguash diçka në vend të tjetrit do të ndihmonte në krijimin e shumë fërkimeve në çifte.

Marrëdhëniet që funksionojnë më mirë, sipas mendimit të shumë njerëzve që komentuan në sondazhin e BuzzFeed, janë ato ku partnerët kanë llogari të ndara.

 
Faturat dhe shpenzimet e përbashkëta ndahen në mënyrë të barabartë dhe nevojat e shtëpisë trajtohen, padyshim së bashku.

Sidoqoftë, përveç kësaj, llogaritë janë të ndara dhe askush nuk ka të drejtë të pyesë tjetrin se sa ka në bankë.

Flini larg

Dihet se pozicioni në të cilin flini zbulon shumë për çiftin! Epo, me sa duket, nëse jeni çift i lumtur, duhet të keni mësuar të flini veçmas.

Nuk ka më probleme me ata që qëndrojnë zgjuar për të lexuar. Sigurisht, nëse marrëdhënia juaj është akoma e re do t’ju duket absurde, por pas 10 vitesh këmbë të ngrira dhe inat, mbase duke fjetur larg do të fillojë të duket si një bekim i vërtetë!

Me sa duket, mos fjetja së bashku do ta bënte intimitetin edhe më emocionues dhe intrigues: me pak fjalë, do të ishte një shërim i vërtetë!

Mungesa e justifikuar

Sot nuk doni të kujdeseni për këlyshin në shtëpi? Nuk doni të shkoni për drekë nesër? Nuk doni t’i bëni pazaret? Epo, një herë në një kohë ju mund ta bëni atë!

Çiftet më të afërta, me sa duket, përdorin disa “pasime” të caktuara për të marrë hapësirë individuale ose për t’i shpëtuar një detyre të pakëndshme.

x