Aktori kosovar flet për ndarjen nga bashkëshortja

26.08.2021 09:12

Aktori kosovar flet për ndarjen nga bashkëshortja

Aktori i njohur kosovar, Kreshnik Ibrahimi, ka folur për ndarjen nga bashkëshortja në një intervistë për media.

Ai tha se nga gruja e tij u nda para një viti e gjysmë, por raporet e tyre janë të shkëlqyeshme.

Ndër të tjerash, Ibrahimi tha se e merr shpesh vajzën Kejsi, e cila jeton pranë nënës në Gjermani, për të kaluar sa më shumë kohë bashkë.

Ai dhe ish gruaja e tij gëzojnë marrëdhënie të mira për shkak të fëmijës së tyre, pasi mospajtimet dhe disa probleme personale, kanë bērë që ata të ndahen.

x