Albanese ka disa shqiptarë në partinë e tij

22.05.2022 23:46

Albanese ka disa shqiptarë në partinë e tij

Ish-ambasadori i Kosovës në Australi, Hajdin Abazi, ka thënë se në partin e kryeministrit të ri australian, Antoni Albanese, ka disa shqiptarë.

“Është një lajm i mirë fitorja e Partisë Labore, pasi ka shumë shqiptarë që janë të involvuar dhe kanë ndikim”, tha ai.

Abazi tha se në kuadër të partisë është edhe Xhim Mehmeti.

x