Angelina Jolie në lidhje me këngëtarin The Weeknd?

28.09.2021 21:42

Angelina Jolie në lidhje me këngëtarin The Weeknd?

Romanca mes Angelina Jolie dhe The Weeknd janë shtuar. Aktorja është fotografuar në një restorant bashkë me yllin e muzikës në Santa Monica në një restorant italian.

Nëna e gjashtë fëmijëve dhe 31-vjeçari kanadez kaluan dy orë e gjysmë brenda një pjese private të restorantit luksoz. Jolie u sigurua të mbërrinte në restorant veçmas, por nuk e kishte problem të dilte me të.

Më 10 Korrik, Jolie dhe The Weeknd u fotografuan të dy duke ndjekur të njëjtin koncert privat në Los Angeles.

x