Arbana Osmani: Në momentet e mia të vështira kam kërkuar ndihmë te psikologu

01.01.2022 22:49

Arbana Osmani: Në momentet e mia të vështira kam kërkuar ndihmë te psikologu

Arbana Osmani ka treguar për fillet e karrierës.

 
Arbana sonte ka qenë personazhi që është intervistuar për herë të parë nga Donaldi.

Që ku hyri në BBV, aktori bëri kërkesë që ta intervistonte Arbanën dhe ja që ndodhi momenti i shumëpritur.

Donaldi u shfaq në studio në rolin e intervistuesit derisa Arbana iu përgjigjej pyetjeve.

Ai e pyeti Arbanën për karrierën e saj si moderatore shumëvjecare.

Arbana i tregoi po ashtu se ka pasur momente mjaft të vështira në jetën e saj, gjë për të cilën ka kërkuar ndihmë edhe tek psikologu.

x