Arben Ahmeti ia kujton kryeministrit Kurti thënien “Serbia nuk Kalon”

20.08.2021 17:59

Arben Ahmeti ia kujton kryeministrit Kurti thënien “Serbia nuk Kalon”

E kishte thënë shpesh deri sa erdhi në pushtet kryeministri Kurti thënien “Serbia nuk kalon”, apo “Zajednica nuk kalon”.

E pikërisht këtë ia ka kujtuar sot drejtori i Kanal10, Arben Ahmeti kryeministrit Kurti, kur në veri të Mitrovicës u vu gurthemeli i universitetit paralel nga Serbia, dhe kur bendi çetnik me këngëtarin Bora Čorba pritet të përforcoj në veri.

“Mos lejo qe Bora Čorba dhe bendi racist kundër shqiptareve te përformojë ne veri duke provokuar tensione ndëretnike. Mos lejo që Serbia të ndërtoje institucione paralele me investime gjigande siç është gurthemeli për universitetin paralel”, shkroi Ahmeti në postimin e tij në Facebook.

Postimi i plotë:

Zbatoje ligjin kryeministër.

Mos lejo qe Bora Čorba dhe bendi racist kundër shqiptareve te përformojë ne veri duke provokuar tensione ndëretnike.

Mos lejo që Serbia të ndërtoje institucione paralele me investime gjigande siç është gurthemeli për universitetin paralel.

Mos hesht kryeministër.

#SerbiaNukKalon

x