Arbër Rexhaj: Vetëvendosja ka ndryshuar kuptimin përmbajtësorë të dialogut, opozita ta ndihmojë Kosovën

29.04.2021 22:47

Arbër Rexhaj: Vetëvendosja ka ndryshuar kuptimin përmbajtësorë të dialogut, opozita ta ndihmojë Kosovën

Arbër Rexhaj, deputet i Vetëvendosjen në Kuvnedin e Kosovës, ka komentuar dialogun Kosovë, Serbi, duke thënë se Vetëvendosja ka ndryshuar kuptimin përmbajtësor të dialogut, opozita ta ndihmojë jo VV-në, as Kurtin, por Kosovën, shkruan Portali.info

“Nganjëherë po mendoj se për 30 ditë sa i kemi, po kërkohet sa për 20 vite çfarë kanë bërë këta, opozita po e bënë një krahasim patetikë. Opozita në sferën e Arsimit, Shëndetësisë, Siguri, Mbrojtje, ta ketë kritikën e vetë, çoftë edhe të hiperbolizuar, te qështja e dialogut ku Vetëvendosja ka marrë disa paramasa për ta ndryshuar kuptimin përmbajësorë në këtë dialog, dhe për të qenë palë, mendoj se opozita duhet ta ndihmojë jo Vetëvendosjen as Kurtin si kryeminister, por  Kosovën, në këtë rast opozita duhet të bëhet bashkë me ne çoftë edhe si pjesëmarrëse, tha Rexhaj në Prime Time.

x