Ariu relaksohet në pishinën e vogël prapa një shtëpie në Idaho (VIDEO)

07.07.2021 14:25

Ariu relaksohet në pishinën e vogël prapa një shtëpie në Idaho (VIDEO)

Një burrë nga Idaho i cili vendosi një pishinë për fëmijë prapa shtëpisë së tij gjatë një vale të nxehtësisë së fundit, u befasura kur kontrolloi kamerën e tij, dhe pa se një ari mori një zhytje relaksuese.

Sipas medieve të huaja, Greg Massey tha se ai e vendosi pishinën në kopshtin e pasmë të shtëpisë në Priest River, dhe drejtoi një kamera drejt saj, me shpresën për të kapur momente të çiltra të jetës së egër.

“Mendova se do të kapja një dre, ose ndonjë gjë që do të pinte ujë prej aty”, tha ai. “Ja çfarë kapa”.

Videoja e shpërndarë nga Massey tregon një ari të madh që punon për ta zhytur trupin e tij në ujë sa më shumë që mundet, para se të bëhet gati për gjumë.

x