Arrestohen tre të dyshuar i grabitën para dhe telefona një taksisti

23.05.2022 09:55

Arrestohen tre të dyshuar i grabitën para dhe telefona një taksisti

Tre persona janë arrestuar në rrugën “Isa Kastrati” në Prishtinë dje, pasi dyshohet se i kanë grabitur një shumë të parave dhe dy telefona një taksisti.

Në njoftimin e policisë thuhet se reagimi i shpejtë i zyrtarëve policorë, e q ka mundësuar identifikimin dhe arrestimin e të dyshuarve, si dhe sekuestrimin e një arme.

Personat e dyshuar janë :

-B.K, mashkull, 19 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës,

F.A, mashkull, 21 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës,

-F.A, mashkull, 24 vjeç, shtetas i Republikës së Kosovës,

x