Bajçinca: Do t'i stimulojmë nxënësit për shkollat profesionale përmes bursave

17.09.2021 21:56

Bajçinca: Do t'i stimulojmë nxënësit për shkollat profesionale përmes bursave

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryetar të Fushë Kosovës, Enver Bajçinna ka thënë se nëse ai bëhet kryetar i komunës, do ti stimulojmë nxënësit për shkollat profesionale përmes bursave

“Do ti stimulojmë nxënësit për shkollat profesionale, edhe përmes dhënies së bursave, sepse kemi një koncentrim të madh në Gjimnaz, dhe drejtimet Ekonomi, dhe Juridik, Gjimnazi madje është e stërngarkuar, edhe aty ka numër të madh të nxënësve, kështu që ata që e kryjn gjimnazin, jo të gjith shkojnë në fakultet, pra duhet ti orientojmë në shkolla profesionale”, tha Bajçinca në Prime Time , në Kanal10.

x