Bënë ‘paqe’ pas debatit, Atdheu e Antonela kalojnë ditën bashkë në këtë vend?

06.04.2021 17:22

Bënë ‘paqe’ pas debatit, Atdheu e Antonela kalojnë ditën bashkë në këtë vend?

Veprimi i fundit i Antonelës dhe Atdheut ka shtuar dyshimet se mes tyre ka diçka.

 
Në puntantën e fundit të “Përputhen” u zhvilluan disa të papritura mes konkurrentëve.

Pak kohë pasi ishte larguar nga emisioni, Atdheu ishte rikthyer në studio për të bërë një përballje me Antonelën.

Të dy ishin penduar për gjuhën që e kishin bërë me njëri-tjetrin dhe Antonela tha që vazhdon të ketë pëlqim për Atdheun.

Madje, pasi përfundoi takimi i tyre, ajo kërkoi nga produksioni që t’ia mundësonin Atdheut rikthimin në emision, në mënyrë që ta njihte më shumë atë.

Së fundi, Antonela dhe Atdheu kanë shtuar më shumë dyshimet se ka diçka më shumë rreth tyre.

Ata gjatë ditës së sotme sollën pamje nga i njëjti vend, ku bënë të dyshohet se janë bashkë.

Antonela dhe Atdheu qëndruan në plazhin e Sarandës gjatë kësaj dite të ngrohtë, por a ishin së bashku në atë vend, mbetet të kuptohet në vazhdim.

x