BIK këtë vit vazhdon traditën e therjes së kurbanit, çmimi do të jetë 120 euro

24.06.2021 21:56

BIK këtë vit vazhdon traditën e therjes së kurbanit, çmimi do të jetë 120 euro

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, ashtu si edhe viteve të mëparshme, edhe këtë vit vazhdon traditën e tubimit dhe therjes së kurbaneve për nevojat e nxënësve të Medresesë dhe besimtarëve tanë me gjendje të rëndë materiale.

Kështu është bërë e ditur përmes një njoftimi për medie, ku edhe janë bërë të ditura detaje.

“Edhe këtë vit Kryesia ka vendosur që çmimi për një kurban të jetë 120 euro ose kundërvlera e këtij çmimi. Luteni që porositë e të interesuarve të na i dërgoni në kohën optimale, kur dhe mundemi ta kryejmë në plotni amanetin tuaj”, thuhet në njoftim.

Detaje për pagesën e porositësve të kurbaneve, mund ta përcillni në adresë të përfituesit:

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës

NLB-Prishtina

Account No (IBAN): XK05 1700200100103672

Sëift Code (BIC) – NLPRXKPR

Adresa: Ukshin Hoti 124

10 000 PRISHTINË

ose

Paypal.me/bislame

x