Britney Spears optimiste pasi bëri hapa pozitiv për çështjen e pasurisë së saj

28.04.2021 20:27

Britney Spears optimiste pasi bëri hapa pozitiv për çështjen e pasurisë së saj

Asaj i është dhënë kërkesa për të folur në gjykatë në lidhje me çështjen e saj të diskutueshme të sipërmarrësit, me një datë të caktuar për 23 qershor.

 
Dhe Britney Spears dukej optimiste të martën, pasi ajo ndau një video të re që detajonte dietën e saj të re dhe regjimin e stërvitjes.

Në klipin e Instagram-it, super ylli i muzikës pop, 39 vjeç, modeloi dy bikini të ndryshme – një rozë dhe një portokalli – ndërsa vallëzoi në oborrin e shtëpisë së saj.

Britney nxori shumë dekolte në dy pjesë të pakta, dhe tërhoqi pjesën e sipërme të fundeve të saj të bikini për të treguar tatuazhet.

 
Flokët e saj të gjata bjonde ishin të lëshuara dhe të kthyera nga balli teksa mbante një palë take ngjyrë kafe që i rritnin kornizën e imët. Këngëtarja kompletoi dukjen e saj me syze dielli dhe një gjerdan.

x