Bugatti Centodieci, super makina më e re me vlerë 10 mln euro e Ronaldos

14.10.2021 18:45

Bugatti Centodieci, super makina më e re me vlerë 10 mln euro e Ronaldos

Dhjetë ekzemplarë, dhjetë milionë euro. Ky është Bugatti Centodieci, super makina e fundit që Cristiano Ronaldo ka vendosur për t’ia bërë dhuratë vetes.

Një makinë garash e ndërtuar në Molsheim (Francë) e pajisur me një motor 8 litra W16 me 1.500 kuaj fuqi, i aftë të shkojë nga 0 në 100 në vetëm 2.4 sekonda, me një shpejtësi maksimale që arrin në 380 km/orë.

Ylli portugez njihet për pasionin e madh që ka për makinat dhe veçanërisht për ato të personalizuarat. Garazhit të tij i shtohet një tjetër super makinë. 

Dhjetë ekzemplarë, dhjetë milionë euro: këtu është Bugatti Centodieci, super -vetura më e fundit që është ndërtuar.  i dhuruar Cristiano Ronaldo. & nbsp; Një makinë garash e ndërtuar në Molsheim (Francë) e pajisur me një motor 8 litra W16 me 1.500 kuaj fuqi, i aftë të shkojë nga 0 në 100 në vetëm 2.4 sekonda, me shpejtësi;  maksimale e vendosur në 380 km /orë. <br /> <br />

x