Bulliqi tregon sheshin e dekoruar të Podujevës

27.12.2020 20:27

Bulliqi tregon sheshin e dekoruar të Podujevës

Sikur edhe shumë qytete të tjera edhe Podujeva e ka dekoruar sheshin.

Kryetari Shpejtim Bulliqi, ka sjell disa fotografi nën drita shumëngjyrëshe dhe borën që po binte.

Sheshi i qytetit në Podujevë ishte rregulluar pak ditë para mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme për kryetar të komunës.

Postimi i plotë:

x