Burri vendosi një kamerë pasi dritarja e shtëpisë hapej gjatë natës – tronditet më pas me atë që sheh!

17.06.2021 16:16

Burri vendosi një kamerë pasi dritarja e shtëpisë hapej gjatë natës – tronditet më pas me atë që sheh!

Një burrë u trondit plotësisht kur dritarja e tij vazhdonte të hapej në mes të natës dhe vendosi një kamerë për ta zbuluar pse.

Sipas medieve të huaja,  në një video nga “Discovery’s Unexplained”: shulja metalike e dritares papritmas lëviz, duket sikur po mundësohet nga një force e padukshme – ose ndoshta nga një “fantazmë”.

Dritarja kërcet dhe më pas hapet papritmas.

“Unë nuk mund ta besoja në të vërtetë atë që po shihja, mendova. ‘Jo, kjo nuk mund të ndodhë’”, tha pronari i shtëpisë.

“Pajisja e dritares tërhiqet, e frikshme vetëm duke pare atë. Dhe pastaj dritarja hapet”, u shpreh ai.

Videoja u shpërnda në TikTok nga llogaria për aktivitete paranormale @travelchannel e cila shpesh ngarkon ngarje misterioze dhe “të pashpjegueshme”.

@travelchannel

NOPE. Don’t like that.

x