Çifti në Angli shitën shtëpinë për 125 mijë euro më lirë se që e kishin blerë, sepse njerëzit filluan të qëndrojnë te dritarja e tyre – duke pritur për peshk dhe patatina

09.02.2022 20:25

Çifti në Angli shitën shtëpinë për 125 mijë euro më lirë se që e kishin blerë, sepse njerëzit filluan të qëndrojnë te dritarja e tyre – duke pritur për peshk dhe patatina

Një çift që ndërtoi një gardh për të ndaluar njerëzit që rrinin në radhë për peshk dhe patatina jashtë derës së tyre të përparme, po shesin shtëpinë e tyre për një çmim për 105,000 funte (125,000 euro) më pak se që e kishin blerë – pas prishjes së marrëdhënieve edhe me fqinjët e tyre.

Sipas mediave britanike, Stephen Williams, 58 vjeç dhe gruaja e tij Christine, 51, u mërzitën me klientët e dyqaneve që prisnin jashtë shtëpisë së tyre në Alnwick – Angli, çdo mbrëmje, kështu që ata vendosën një gardh për të siguruar pak privatësi.

Gardhi, që u vendos pjesërisht për të parandaluar klientët e Victoria House Fish and Chips që të përdornin dritaren e tyre si stol, shtrihej në trotuar.

Ndërsa grindja rreth gardhit me fqinjët që e kundërshtonin u intensifikua në shtator të vitit të kaluar, Williams pretendoi se një burrë i indinjuar drejtoi një pistoletë kundër gruas së tij.

Të dhënat e Regjistrit të Tokës tregojnë se shtëpia u ble për 300,000 funte në vitin 2006.

Zonja Williams, e cila punon në një shtëpi pleqsh, tha se marrëdhëniet me fqinjët e saj ishin ‘të acaruar’ që nga grindja rreth gardhit.

x