Cilat janë rreziqet e konsumimit të ushqimeve të shpejta? (VIDEO)

28.09.2020 23:10

Cilat janë rreziqet e konsumimit të ushqimeve të shpejta? (VIDEO)

Ngrënia e një diete me cilësi të dobët, e lartë në ushqime të dobëta, lidhet me një rrezik më të lartë të mbipeshës, depresionit, çështjeve të tretjes, sëmundjeve të zemrës dhe goditjes në tru, diabetit të tipit 2, kancerit dhe vdekjes së hershme. 

Një përmbledhje e studimeve mbi ushqimin e shpejtë dhe shëndetin e zemrës, zbuloi se ngrënia e ushqimit të shpejtë më shumë se një herë në javë lidhej me një rrezik më të lartë të mbipeshës.

Në videon e përgatitur nga Portali.info, mund të mësoni më shumë rreth ushqimeve të shpejta dhe ndikimit që kanë në shëndetin tuaj.
x