Dalin pamjet, Melisa dhe Andi kapen në momente intime

22.04.2021 20:18

Dalin pamjet, Melisa dhe Andi kapen në momente intime

Melisa dhe Andi u shfaqën në momente mjaft intime.

 
Që para se të largoheshin nga “Përputhen”, kanë qarkulluar zëra se Melisa dhe Andi janë në lidhje dashurie.

Por, ata asnjëherë nuk e kanë pohuar një gjë të tillë, megjithatë janë parë disa herë së bashku në vende të ndryshme.

Fotografitë e çiftit që u publikuan së fundi, tregojnë se ata nuk janë vetëm miq, ngase shihen shumë të afërt.

Faqja “Vipat e Bllokut” publikoi disa fotografi, ku Melisa dhe Andi shfaqen në momente intime, madje Andi shihet pa këmishë fare.

x