Dana White zbulon se a mundet Hasbulla të luftojë në UFC 267

Dana White nuk mendon se Hasbulla do të luftojë në UFC, por thotë se organizuesit ‘do të bëjnë patjetër diçka’ me sensacionin e mediave sociale.
Hasbulla është në Fight Island për të marrë pjesë në UFC 267 të kësaj fundjave për të mbështetur Islam Makhachev, i cili përballet me Dan Hooker.
Ai është vendosur për një takim të madh me presidentin e UFC-së dhe e ka paralajmëruar Hookerin përpara meçit të tij kundër Makhachev.
Hasbulla looking very forward to our meeting in Abu Dhabi. #UFC267 @VisitAbuDhabi #InAbuDhabi pic.twitter.com/VsaFctl94q
— danawhite (@danawhite) October 28, 2021
Por, a mund ta bëjë 18-vjeçari kalimin në tetëkëndëshin e famshëm pas rritjes së tij të jashtëzakonshme në Twitter dhe Instagram?
Epo, White nuk është i sigurt nëse do të organizojë një luftë për Hasbullan në UFC – por tha se ata patjetër do të bëjnë diçka me të.
I pyetur nëse Hasbulla do të luftojë në UFC, White u përgjigj: “Nuk e di nëse do të luftojë në UFC, por patjetër që do të bëjë diçka”.
Hasbulla ka bërë tashmë një ndikim në UFC 267, pasi ai thirri Hooker, shkaku që luftëtari i Zelandës së Re premtoi mbështetjen e tij për Adbu Rozik.
‘The Hangman’ ka thënë: “Kush është djali tjetër? Kush është djali në ekipin tim? Abdu! Abdu është në ekipin tim”, bëri shaka ai me gazetarët.
"We'll definitely do something with him."
— UFC on BT Sport (@btsportufc) October 28, 2021
Dana White pours cold water on the idea of Hasbulla fighting in the UFC. pic.twitter.com/WsKXCz4jBE
“Unë kam një kalë në garë tani. Unë jam duke stërvitur njeriun tim, Abdu, nuk ka gënjeshtra”.
“Abdu në ekipin tim dhe Hasbulla mund të jetë në ekipin e tij (Makhachev)”, ka shtuar Hooker.
Më pas, ‘Mini Khabib’ u përgjigj: “Dan Hooker, më dëgjo vëllai im. Të thyej, ki kujdes”.
Videoja e tij në Instagram u shoqërua me një mbishkrim që synonte Hooker dhe Rozik.
“Vëllai im [Islam Makhachev] do t’ju godasë dhe unë do të thyej djaloshin tuaj, [Abdu Rozik]”, thuhet në mesazh.