Digjet në mes të rrugës një veturë në fshatin Mrasor të Rahovecit (FOTO/VIDEO)

05.02.2021 12:25

Digjet në mes të rrugës një veturë në fshatin Mrasor të Rahovecit (FOTO/VIDEO)

Para pak minutash është përfshirë nga zjarri një veturë në fshatin Marsor të Rahovecit.

Në disa foto dhe video të dërguara nga një lexues i Portali.info kjo veturë shihet se është përfshirë e gjitha nga zjarri.

Se a ka të lënduar dhe se cilat janë shkaqet qe djegës ende nuk dihet por Portali.info do të ju mbajë të informuar në lidhje me rastin./PORTALI.info/

x