DJ Pm dhe Dagz shkojnë jashtë vendit, por më kë?

19.04.2022 16:47

DJ Pm dhe Dagz shkojnë jashtë vendit, por më kë?

Dj Pm dhe Dagz janë aktiv në koncerte brenda dhe jashtë vendit.
Shkak i koncerteve ata edhe bëjnë udhëtime të shpeshta, ku me fansat ndajnë imazhe të ndryshme në rrjete sociale.

Së fundmi përmes një “InstaStory” ata treguan se kanë shkuar në Itali bashkë më disa miqtë të tyre.

x