Dogana e Kosovës parandalon kontrabandën me telefona të mençur në pikën kufitare në Vërmicë

01.11.2021 11:16

Dogana e Kosovës parandalon kontrabandën me telefona të mençur në pikën kufitare në Vërmicë

Në pikëkalimin kufitare të Vërmicës, oficerët doganor kanë parandaluar futjen e telefonave mobil.

 
Në këtë pikë kalimi kufitar është paraqitur një kombi-bus me targa kosovare i linjës Prishtinë-Ulqin-Prishtinë, ku personi përgjegjës është deklaruar se nuk ka asgjë për të deklaruar, por më pas i njëjti automjet është selektuar për kontroll në vijën e dytë.

Gjatë kontrollës nën karrikën e parë është hasur në mallra të padeklaruara:

– Telefona të mençur Samsung Galaxy A32 në sasi prej 10 copë në paketim së bashku me adaptera (mbushëse)

Të gjitha mallrat janë konfiskuar si dhe rasti ka vazhduar për kundërvajtje doganore.

x