Donaldi puth Bora Zemanin live në ekran

22.10.2021 23:16

Donaldi puth Bora Zemanin live në ekran

Moderatorja Bora Zamani ka hyrë sonte në shtëpi të Big Brother për ta takuar paksa mikën e saj

Por, ajo ka ndarë disa momente të bukura romantike me ish të dashurin e saj Donaldin.

Ajo gjatë kësaj kohe ka folur për atë se si Donalldi është i fortë dhe se si ai do ia dal në këtë sfidë.

Gjatë kësaj përiudhe ai e ka puthur live Borën.

x