Dyvjeçari nga Lipjani ka nevojë për ndihmën tuaj, i duhet shërim jashtë vendit

15.04.2022 10:26

Dyvjeçari nga Lipjani ka nevojë për ndihmën tuaj, i duhet shërim jashtë vendit

Dyvjeçari, Orion (Avni) Jashari, nga fshati Hallaq i Vogël nga Komuna e Lipjanit, ka nevojë për ndihmën tuaj për shërim jashtë vendit.

Ai është në gjendje të rëndë shëndetësore, për momentin është i intubum, në dializë 24 orë me aparat edhe është i sedatum, pa vetëdije.

Familja ka nevojë ndihmë financiare për Orionin për shërim të më tutjeshëm jashtë vendit.

Kjo ftesë publike është bërë me kërkesën dhe pëlqimin e prindit, andaj ju ftojmë që t’i bashkëngjiteni thirrjes për ndihmë.

Numrat kontaktues:

048 209 781 Ymer Troshupa

044 221 940 Avni Jashari

Llogaritë Bankare:

Avni (Osman) Jashari

Swift : NCBAXKPR

Name: BKT

Iban : XKO5

Llogaria 1901003324021134

Ymer (Zenun) Troshupa

Swift Code: RBKOXKPR

Name: Raiffaissen Bank

Iban: XKO5

Llogaria 1501080002372451

x