E papritur por ndodhi, Mevlani dhe Ledjana largohen si çift nga programi

19.05.2021 19:34

E papritur por ndodhi, Mevlani dhe Ledjana largohen si çift nga programi

Dyshja më në fund u larguan si çift nga programi.

 
Mevlan Shabani dhe Ledjana Prengaj sot e kishin episodin e fundit si pjesëmarrës në program.

Edhe pse me zënka dhe mos marrëveshje me njëri-tjetrin ata u larguan si çift nga programi.

Duke falënderuar produksionin, publikun dhe të gjithë ata që i kanë mbështetur dyshja u larguan nga programi me duartrokitje.

Po ashtu, për fund Mevlani dhe Ledjana shkëmbyen edhe një puthje në buzë me njëri-tjetrin.

x